CODEKLAVIER VERLICHT View larger

CODEKLAVIER VERLICHT

New

Codeklavier Vandaalbestendig en Verlicht

CODEKLAVIER bedraad

Led verlichting 

Vandaal bestendig

Decoder met 1 relais

More details

More info

Voeding 12/24 V ac-dc

CIFERO XT KIT voor ALLE MERKEN TYPES VAN POORTEN
Kit bestaande uit een vandaalbestendig codeklavier met toetsverlichting en een controller voor 60 codes. 
Programmatie is heel eenvoudig via een programmeertoets, via het klavier of via een (optionele) micro SD-kaart.

CIFERO KP10 is een codeklavier uit aluminium en inox. 
Van zodra u een toets aanraakt, gaat de verlichting aan, zodat u ook in het donker feilloos uw persoonlijke code kan intoetsen. Elke toets heeft een heel fijn klikgevoel, hierdoor voelt u duidelijk of de code doorgestuurd wordt naar de controller.
U hoeft niet te vrezen dat de toetsen zouden gaan vastvriezen: het klavier heeft een ingebouwde thermostaat en 6 verwarmingselementen die u via een (optionele) verwarmingsmodule kunt aansturen.
Het systeem is heel eenvoudig te gebruiken en te beheren. Om een deur te bedienen hoeft u enkel een geldige code van 4 tot 8 cijfers in te geven. De geldige cijfers kan u ook 'verbergen' tussen een reeks willekeurige cijers. Dit verzekert geheimhouding als er iemand meekijkt.
De controller CIFERO SD60 is heel gemakkelijk te programmeren door een simpele druk op de programmeertoets. U hoeft geen ingewikkelde mastercodes in te voeren en toch is het toestel volkomen veilig, want controller en klavier zijn gescheiden.
De grote, gemakkelijk te bedienen druktoets in het deksel van de controller bedient het uitgangsrelais, waardoor u de CIFERO SD60 ook kunt gebruiken als knop om uw deur te openen.
De kleine, onopvallende toets gebruikt u om codes te programmeren of te wijzigen. Indien de controller niet gemakkelijk te bereiken is, kunnen de codes ook beheerd worden via het klavier.
Om snel en gemakkelijk een hoeveelheid codes te programmeren, kunt u ook gebruik maken van een (optionele) micro SD-kaart. 

2 Andere producten in dezelfde categorie: