DECODER OPTIONEEL View larger

DECODER OPTIONEEL

New

Decoder voor Codeklavier Verlicht

Controller voor codeklavier CIFERO.

Voeding 12/24 V ac-dc

Afmetingen 77*83*35mm

More details

More info

CIFERO SD60 CONTROLLER
Controller voor codeklavier CIFERO.
Deze controller heeft 1 relaisuitgang. In één installatie kunnen 2 controllers parallel geplaatst worden, waardoor u met 1 klavier 2 relais kunt aansturen. Elke controller heeft een geheugen voor 60 codes. 
In één installatie kunnen tegelijkertijd ook 2 klavieren aangesloten worden.
De controller CIFERO SD60 is heel gemakkelijk te programmeren door een simpele druk op de programmeertoets. U hoeft geen ingewikkelde mastercodes in te voeren en toch is het toestel volkomen veilig, want controller en klavier zijn gescheiden.
De grote, gemakkelijk te bedienen druktoets in het deksel van de controller bedient het uitgangsrelais, waardoor u de CIFERO SD60 ook kunt gebruiken als knop om uw deur te openen.
De kleine, onopvallende toets gebruikt u om codes te programmeren of te wijzigen. Om heel snel en gemakkelijk een grote hoeveelheid codes te programmeren, kunt u ook gebruik maken van een (optionele) micro SD-kaart. Dankzij een gemakkelijk te gebruiken software maakt u de codes aan op uw computer met SD-kaartlezer en plugt u nadien de micro SD-kaart in de controller CIFERO SD60
Indien u 2 controllers parallel gebruikt, kunt u tot 120 codes programmeren in één installatie.

2 Andere producten in dezelfde categorie: