Categorieën

NIEUW ! INDUSTRIËLE SCHUIFPOORTEN IN ALU

NIEUW ! INDUSTRIËLE SCHUIFPOORTEN IN ALU

De beveiliging van ieder terrein begint bij de poort. De kwaliteit van de poort is daarom dus erg belangrijk. De huidige markt vraagt hierbij steeds vaker om energiezuinigheid, functionaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding. BPRGROUP speelt hierop in met de Torero, een vrijdragende aluminium schuifpoort, licht van gewicht en strak in design. De Torero is ontstaan uit de verdere door ontwikkeling van de succesvolle Matador schuifpoort.

Waar de Matador zich kenmerkt door prestige en schoonheid, is de kracht van de Torero meer te vinden in eenvoud, met een hele scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Net als Matador is de Torero een snelle schuifpoort met een maximale snelheid van 50 cm/s. Leverbaar in vele uitvoeringen is de Torero een oplossing voor vrijwel iedere situatie. Door haar veilige en lichte constructie is de Torero, net als de Matador, zeer onderhouds- en slijtage arm, wat weer neer komt op een langere levensduur. Standaard geleverd volgens een plug en play principe is de Torero binnen enkele uren te installeren.

BPRGROUP levert en plaatst de Torero door geheel Belgie. Verkrijgbaar in lengtes tot en met 10 meter en uitstekend combineerbaar met vrijwel ieder type hekwerk is de Torero een geschikte oplossing voor vrijwel iedere situatie waar er meerwaarde wordt gehecht aan prijs/kwaliteit dan finesse. Bij vragen bel ons op 013 522380.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code